آشپزی
- توضیحات
- دسته: آشپزی
به اطلاع علاقمندان به شیرینی پزی می رساند کانون فرهنگی تربیتی مریم کلاس کیک های کافی شاپی شامل سرفصل های زیر را برگزار می کند.
- پخت کیک اسفنجی شکلاتی بهمراه نکات کلیدی
- کیک سیب مغزدار
- کیک هویج و گردو با کرم پنیری
- مکرون سیب باتایپینگ سیب
- کیک دبل چاکلت باکرم شکلاتی مخصوص
- کیک کیندر با موس شکلات
- کیک مارس باسس باتراسکاچ و فیلینگ مارس
هزینه دوره : ۶۵۰هزار تومان
کلاس روزهای زوج می باشد.
ساعت کلاس پس از رسیدن به حدنصاب مشخص می شود
جهت ثبت نام لطفا به صورت حضوری به کانون مریم مراجعه نمایید.
- توضیحات
- دسته: آشپزی
کانون فرهنگی مریم در نظر دارد دوره آموزشی تهیه کیک پایه و خامه کشی برگزار نماید.
سرفصل های دوره:
- آشنایی با وسایل و لوازم قنادی
- پخت کیک اسفنجی پنبهای
- آموزش گوی و قلب شکلاتی
- طلایی کردن و خامه کشی سه رنگ کیک
- تکنیک فالت لاین و شانه کشی
- فیلینگ گذاری
- شارپ کردن
- خامه کشی
- توضیحات
- دسته: آشپزی
کانون فرهنگی مریم در نظر دارد دوره آموزش تهیه سوسیس و کالباس را برگزار نماید.
سرفصل های دوره:
- کوکتل مرغ
- سوسیس آلمانی
- کراکف پنیری
- ژامبون مرغ و قارچ
- بیکن گوشت و مرغ
- ژامبون با تکه های نمایشی
- پر کردن، وکیوم و هواگیری سوسیس و کالباس
- توضیحات
- دسته: آشپزی
با توجه به در پیش بودن ماه میهمانی خدا، کانون فرهنگی مریم در نظر دارد کارگاه آموزش زولبیا و بامیه را زیر نظر استاد مجرب به شرح زیر برگزار نماید:
- شهریه: ۲۵۰ هزارتومان
- زمان: دوشنبه ۲۱ اسفند ساعت ۹ تا ۱۲
- مواد اولیه در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت.
جهت ثبت نام به آیدی ebrahimi02 در ایتا پیام دهید.
- توضیحات
- دسته: آشپزی
سال نو نزدیک است و بسیاری از افراد دوست دارند با شیرینی های دستپخت خود، از مهمان ها پذیرایی نمایند. کانون فرهنگی مریم در نظر دارد کارگاه شیرینی مربایی را به صورت صفر تا صد با آموزش استاد مجرب به شرح زیر برگزار نماید:
- مواد اولیه در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت
- شهریه: ۲۵۰ هزارتومان
- زمان برگزاری: شنبه ۱۹ اسفند از ساعت ۹تا ۱۲ صبح
- حدنصاب تشکیل کارگاه: ۲۰ نفر
جهت ثبت نام به آیدی ebrahimi02 در ایتا پیام دهید
- توضیحات
- دسته: آشپزی
طبق نظرسنجی انجام شده، تعداد آرا برای کارگاه ژامبون قارچ و مرغ و سوسیس خانگی بیشتر از سایر گزینه ها بود. بنابراین کارگاه به شرح زیر برگزار می شود:
پنجشنبه ۱۶ و ۲۳ آذر
ساعت ۳ تا ۵ عصر
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ ۳۵۰ گرم دوبار چرخ شده
- سینه مرغ کامل بدون استخوان ۳۰۰ گرم
- قارچ بلانچ شده ۳۰۰ گرم
- هویج یک عدد
- فلفل دلمه یک عدد
- یخ قالبی ۵۰۰ گرم
- سیر یک بوته
- سفره، دستمال، دستکش و قیف یکبار مصرف