طبق نظرسنجی انجام شده، تعداد آرا برای کارگاه ژامبون قارچ و مرغ و سوسیس خانگی بیشتر از سایر گزینه ها بود. بنابراین کارگاه به شرح زیر برگزار می شود:

پنجشنبه ۱۶ و ۲۳ آذر

ساعت ۳ تا ۵ عصر

مواد مورد نیاز:

  • سینه مرغ ۳۵۰ گرم دوبار چرخ شده
  • سینه مرغ کامل بدون استخوان ۳۰۰ گرم
  • قارچ بلانچ شده ۳۰۰ گرم
  • هویج یک عدد
  • فلفل دلمه یک عدد
  • یخ قالبی ۵۰۰ گرم
  • سیر یک بوته
  • سفره، دستمال، دستکش و قیف یکبار مصرف

مواد آردی، ادویه و کاور، دستگاه غذا ساز، سوسیس پر کن و ترازو موجود می باشد.

عزیزانی که درخواست این کارگاه را داشتند تا چهارشنبه 15 آذر جهت ثبت نام به صورت حضوری به کانون مراجعه نمایند.