طبق نظرسنجی انجام شده، تعداد آرا برای کارگاه ژامبون قارچ و مرغ و سوسیس خانگی بیشتر از سایر گزینه ها بود. بنابراین کارگاه به شرح زیر برگزار می شود:
پنجشنبه ۱۶ و ۲۳ آذر
ساعت ۳ تا ۵ عصر
مواد مورد نیاز:
- سینه مرغ ۳۵۰ گرم دوبار چرخ شده
- سینه مرغ کامل بدون استخوان ۳۰۰ گرم
- قارچ بلانچ شده ۳۰۰ گرم
- هویج یک عدد
- فلفل دلمه یک عدد
- یخ قالبی ۵۰۰ گرم
- سیر یک بوته
- سفره، دستمال، دستکش و قیف یکبار مصرف
مواد آردی، ادویه و کاور، دستگاه غذا ساز، سوسیس پر کن و ترازو موجود می باشد.
عزیزانی که درخواست این کارگاه را داشتند تا چهارشنبه 15 آذر جهت ثبت نام به صورت حضوری به کانون مراجعه نمایند.